Al-Fatihah

Change Language
Change Surah
Change Recitation

Albanian: Hasan Efendi Nahi

Play All
# Translation Ayah
1 Me emër të Allahut, Mëshirues dhe Përdëllimtar i Madh. بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
2 Çdo lavdërim i përket Allahut (Perëndisë), Zotit të Gjithësisë الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
3 Mëshirues dhe Përdëllimtar i Madh. الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
4 Sunduesit të ditës së gjukimit. مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
5 Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë! إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
6 Udhëzona në rrugë të drejtë. اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
7 Në rrugën e atyre që u ke dhuruar mirësi. E jo në (rrugën) e atyre që kanë shkaktuar pezmin (Tënd), as në rrugën e atyre që janë të humbur! صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
;