Al-Fatihah

Change Language
Change Surah
Change Recitation

Albanian: Feti Mehdiu

Play All
# Translation Ayah
1 Në emër të All-llahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit! بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
2 Lavdërimi është për All-llahun, Zot i botëravet, الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
3 Të Gjithmëshirshmin, Mëshirëplotin, الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
4 Sunduesin e ditës së gjykimit مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
5 Vetëm Ty të adhurojmë, dhe vetëm nga Ti ndihmë kërkojmë, إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
6 Drejtona në rrugën e drejtë, اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
7 Në rrugën e atyre, të cilët i bekove, jo të atyre që kanë merituar hidhërimin, e as të atyre që kanë humbur! صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
;