Al-Fatihah

Change Language
Change Surah
Change Recitation

Albanian: Sherif Ahmeti

Play All
# Translation Ayah
1 Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
2 Falënderimi i takon All-llahut, Zotit të botërave! الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
3 Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
4 Sunduesit të ditës së Gjykimit! مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
5 Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë! إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
6 Udhëzona në rrugën e drejtë! اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
7 Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar, dhe që kanë humbur! صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
;